Hakan Çalhanoğlu Galatasaray - Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - F5Haber : İsminin galatasaray ile anılmasını da değerlendiren milli oyuncu, büyük bir galatasaray taraftarıyım ve gelecekte galatasaray'da oynamak istiyorum.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray - Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - F5Haber : İsminin galatasaray ile anılmasını da değerlendiren milli oyuncu, büyük bir galatasaray taraftarıyım ve gelecekte galatasaray'da oynamak istiyorum.. Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'dan flaş açıklama. Moldova galibiyeti sonrası fanatik'e konuşan hakan çalhanoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milan'ın 10 numarası hakan çalhanoğlu, galatasaraylı olduğunu saklamıyordu. Hakan çalhanoğlu, bir kullanıcının 'hakan çalhanoğlu, galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' yazılı tweetini beğendi. Süper lig'deki şampiyonluk favorisi sorulan hakan, herkese selam olsun.

Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un, girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Şampıyonluk kupasına kavuşan galatasaray, şampiyonlar ligi için kolları sıvadı. Milan'ın 10 numarası hakan çalhanoğlu, galatasaraylı olduğunu saklamıyordu. Metin oktay, hagi ve sneijder gibi efsane futbolcuların giydiği galatasaray'ın 10 numarası halen younes belhanda'da. Sarı kırmızılı idareciler, hakan çalhanoğlu'nun milli takımın parlayan bir yıldızı olduğunu ifade ederek sözlerine başlayıp, hakan çalhanoğlu, türkiye milli takımının en önemli oyuncularından biri.

Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - Futbol ...
Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Galatasaray açıklaması - Futbol ... from img.fanatik.com.tr
Galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu diyen a milli takım'ın yıldızı, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. @acmilan ⚫ & @millitakimlar #hc10 ⚽️ management: Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'dan flaş açıklama. Hakan çalhanoğlu… fatih terim, milli takıma ilk kez kendisinin aldığı oyuncunun transferini istiyordu. Adı galatasaray'la anılan milli futbolcu hakan çalhanoğlu'ndan flaş açıklama. A milli takım için i̇stanbul'a gelen hakan çalhanoğlu, galatasaray'la ilgili açıklama yaptı. Milli takım'ın fikstürünü değerlendiren hakan çalhanoğlu, önümüzdeki maçlar çok önemli, elemelere iyi başlamak istiyoruz. Milan'ın sözleşmesi 2021'de sona erecek olan hakan çalhanoğlu'na henüz yeni bir teklif yapmaması transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu.

Sarı kırmızılı idareciler, hakan çalhanoğlu'nun milli takımın parlayan bir yıldızı olduğunu ifade ederek sözlerine başlayıp, hakan çalhanoğlu, türkiye milli takımının en önemli oyuncularından biri. Ve yerine düşünülen yeni 10 numara da belli oldu: Galatasaray'a güzel haber i̇talya'dan geldi. Hakan çalhanoğlu, bir kullanıcının 'hakan çalhanoğlu, galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' yazılı tweetini beğendi. Milan ve a milli takımımızın tecrübeli futbolcusu hakan çalhanoğlu süper lig'deki şampiyonluk favorisinin galatasaray olduğunu söyledi. Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı. Kariyerinin en parlak dönemlerinden birini geçiren hakan milli takımdaki arkadaşlarına bu hayalini şu sözlerle açıkladı: Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un, girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Futbol hakan çalhanoğlu'dan galatasaray açıklaması. Yıldız isim, bir süredir yerli ve yabancı basında milan'dan ayrılacağına ilişkin çıkan haberlere bugün milli takım kampından yanıt verdi. Fatih terim hoca ile bazen de konuşuyorduk. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılar için hakan çalhanoğlu ismi artık yüksek bir biçimde lanse ediliyor.

Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Hakan çalhanoğlu… fatih terim, milli takıma ilk kez kendisinin aldığı oyuncunun transferini istiyordu. İsminin galatasaray ile anılmasını da değerlendiren milli oyuncu, büyük bir galatasaray taraftarıyım ve gelecekte galatasaray'da oynamak istiyorum. Hakan çalhanoğlu, bir kullanıcının 'hakan çalhanoğlu, galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' yazılı tweetini beğendi. Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu en iyi 11'ini açıkladı! Galatasaray'dan 2 ...
Hakan Çalhanoğlu en iyi 11'ini açıkladı! Galatasaray'dan 2 ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı camiaya mesaj gönderen hakan çalhanoğlu için flaş bir olay gündeme geldi. Beyaz tv'ye konuşan hakan, adının transfer dedikodularına karıştığı galatasaray 'la ilgili soruya cevap verdi. Aslan dövmesi yaptırdın, galatasaray'a bir gün gelecek misin? sorusunu da yanıtlayan halkan çalhanoğlu i̇nşallah bir gün galatasaray olur. Milan'ın sözleşmesi 2021'de sona erecek olan hakan çalhanoğlu'na henüz yeni bir teklif yapmaması transfer dedikodularını da beraberinde getirdi. Milli takım'ın fikstürünü değerlendiren hakan çalhanoğlu, önümüzdeki maçlar çok önemli, elemelere iyi başlamak istiyoruz. Hakan calhanoglu, 27, türkiye milan, 2017'den beri on numara piyasa değeri: Çalhanoğlu, galatasaray'da 10 numaralı formayı giymek istediğini açıkladı. İtalyan devi milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, isminin sık sık anıldığı galatasaray hakkında trt spor'a çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'da ana gündem maddesi hakan çalhanoğlu.

Hakan çalhanoğlu… fatih terim, milli takıma ilk kez kendisinin aldığı oyuncunun transferini istiyordu. Serie a'da milan forması giyen hakan çalhanoğlu, milli formayla sırbistan'a karşı 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hakan'ın bu hareketi sarı kırmızılı taraftarlar tarafından beğeniyle karşılandı. Galatasaray'a, fatih hocama başarılar diliyorum. €* 8 şub 1994, mannheim, almanya. Yıldız isim, bir süredir yerli ve yabancı basında milan'dan ayrılacağına ilişkin çıkan haberlere bugün milli takım kampından yanıt verdi. Adı galatasaray'la anılan hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray yönetimine mesaj. Süper lig ekiplerinden galatasaray'ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için milan'ın ezeli rakibi juventus'un, girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Terim'in isteğiyle galatasaraylı bir yönetici, i̇talya'ya giderek milan ile ş masaya oturdu. Hakan çalhanoğlu'ndan sürpriz galatasaray paylaşımı geldi. Fanatik'ten yakup çınar'a konuşan hakan, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. İtalyan devi milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu, isminin sık sık anıldığı galatasaray hakkında trt spor'a çarpıcı bir açıklamada bulundu. Beyaz tv'ye konuşan hakan, adının transfer dedikodularına karıştığı galatasaray 'la ilgili soruya cevap verdi.

Milan'ın 10 numarası hakan çalhanoğlu, galatasaraylı olduğunu saklamıyordu. Kariyerinin en parlak dönemlerinden birini geçiren hakan milli takımdaki arkadaşlarına bu hayalini şu sözlerle açıkladı: Sahada gereken özveriyi gösterirsek gereken sonuçları alacağımıza inanıyorum şeklinde konuştu. Metin oktay, hagi ve sneijder gibi efsane futbolcuların giydiği galatasaray'ın 10 numarası halen younes belhanda'da. Bir gün mutlaka galatasaray'a geleceğim.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Beğendi...
Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Beğendi... from img3.aksam.com.tr
Adı galatasaray'la anılan hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray yönetimine mesaj. Galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu diyen a milli takım'ın yıldızı, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. A milli takım için i̇stanbul'a gelen hakan çalhanoğlu, galatasaray'la ilgili açıklama yaptı. Şampıyonluk kupasına kavuşan galatasaray, şampiyonlar ligi için kolları sıvadı. Milan ve a milli takımımızın tecrübeli futbolcusu hakan çalhanoğlu süper lig'deki şampiyonluk favorisinin galatasaray olduğunu söyledi. Taraftarı olduğum galatasaray'da oynamak isterim. İtalya serie a'da forma giyen milli futbolcu hakan çalhanoğlu, trt spor'a açıklamalarda bulundu. En yakın arkadaşlarım bile ultraslan'dan.

€* 8 şub 1994, mannheim, almanya.

@acmilan ⚫ & @millitakimlar #hc10 ⚽️ management: Fatih terim hoca ile bazen de konuşuyorduk. A milli takım için i̇stanbul'a gelen hakan çalhanoğlu, galatasaray'la ilgili açıklama yaptı. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. İtalya serie a'da forma giyen milli futbolcu hakan çalhanoğlu, trt spor'a açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da ana gündem maddesi hakan çalhanoğlu. Fanatik'ten yakup çınar'a konuşan hakan, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. Taraftarı olduğum galatasaray'da oynamak isterim. Fatih terim tarafından ilk defa a milli takm'a davet edilen hakan çalhanoğlu amk'ya konuştu. Galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu diyen a milli takım'ın yıldızı, hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. €* 8 şub 1994, mannheim, almanya. Milan forması giyen ve bu sezon formuyla dikkat çeken hakan çalhanoğlu, galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Terim'in isteğiyle galatasaraylı bir yönetici, i̇talya'ya giderek milan ile ş masaya oturdu.

Galatasaray'a güzel haber i̇talya'dan geldi hakan çalhanoğlu. Hakan çalhanoğlu, bir kullanıcının 'hakan çalhanoğlu, galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' yazılı tweetini beğendi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook